The Greatest Guide To işçi ayakkabısı

Wiki Article

Ergonomik Tasarım: Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmış iş güvenliği ve sağlığı ayakkabıları, uzun çalışma saatleri boyunca konforu maksimize eder.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

SP (Safety In addition): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Medizer Maskeleri perakende satışları ve sanal mağazalarda güven inşaa etmesi ile bilinse de Toptan Maske satışı konusunda da büyük başarılar elde etmiştir. Yurt dışı ve yurt içi toptan maske satışlarında hedeflerine advertım advertım yürüyen medizer ekibi Maske İhracat etmesi iş ayakkabısı spor ile de yurt dışında Türk malı maske tanıtımını yapmaktadır.

Bu süre, ayakkabının ne kadar kullanıldığına ve hangi koşullarda kullanıldığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yoğun bir şekilde kullanılıyorsa veya zorlu çalışma şartlarına maruz kalıyorsa, daha sık değiştirilmesi gerekebilir.

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde bile ayaklarda yorgunluk hissi minimal seviyede tutulur.

Amerikan Guysşeli bir şirket olan Vans, son dönemde ortaya çıkardığı kaykay ayakkabıları da ciddi bir kitleye ulaşmıştır.

Ayak anatomisine uyumlu bir şekilde yapılan bu ayakkabılar, ayağı sıkıca sarar ve yeterli mekap iş ayakkabısı destek sağlar. Özellikle uzun süreli ayakta durma gerektiren işlerde ortopedik rahatlık sunar.

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve base iş ayakkabısı ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Listeye alınmayı unutulmuş veya düzenleyen arkadaşın bilmediği bir marka Merrell kesinlikle denenmesi gereken bir marka

taban ile donatılmıştır. İç Malzeme: Sentetik Nefes alabilir ve yumuşak iç tamponlama, ıslandığında nemi hızlıca emer. Bu da mükemmel rahatlık sağlar ve çalışırken ayaklarınızın

Teri emen astarı da ıslaklık hissine neden olmaz. Çelik materyal ile kaplanan burnu, ayak parmaklarını olası darbe ve düşmelere karşı ideal seviyede korur. Çelikle sabitlenen tabanı kesici ve delici nesnelerden ayakları korur. 36 ila 47 numara arasındaki geniş beden skalasından ayak numaranıza uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabilirsiniz.

Report this wiki page